Emblémázás

Igényei alapján bizosítani tudjuk a tárgyak emblémázását, monogrammozását, feliratozását.

 - A bőr tárgyaknál vakdombornyomással kerül rá a tárgyakra a logó.

Az emblémáról fém szerszámot készítenek (klisél), és ennek segítségével nyomják meg a bőrt.

- Az üveg, kovácsoltvas, parafa, fa, fém, papír tárgyakat gravírozással, vagy szitázással feliratozzuk.

A garvírozásra kétféle technika létezik, az egyik a mechanikus gravírozás, mely nagyobb méretű logó esetén ajánlott. A másik eljárás a lézergravírozás, itt  a termék felülete megég és így adja ki az emblémát. Kis méretű logó esetén is pontos.

A szitázás textil, műanyag, papír termékek emblémázási eljárása. Nagyobb méretű emblémák készíthetők ezzel az eljárással. Az emblémát színre kell bontani, és színenként filmre vinni. Az elkészült film segítségével készül a szita. A finomszövésű szitavászonra fényérzékeny anyagot hordanak fel, és rávilágítják a filmet. Ahol a fény nem érte az anyagot ott kimosható marad. Az így készült sablont keretre feszítik. A festéket a keretbe teszik és végighúzzák a szitán, ahol kimosták az anyagot ott a festék a szálak között átnyomódik a termékre.

- A kerámia tárgyak esetében pecsétet készítenek, és ezzel nyomják meg a tárgyak felületét, illetve megkarcolják a még ki nem égetett agyagot. Ez utóbbi nem pontos.

- A kézzel festett üveg-, és selyem tárgyakat szintén kézzel feliratozzák, ami szintén nem pontos.

Vannak tárgyak amelyeknél minden megoldás nehézségekbe esik Ezeknél a kísérő kártyát tudjuk javasolni, amelybe nyomtatva kerülhet bele az embléma. (pl. almasütő - receptkönyv).

Az emblémázáshoz vektorgrafikus emblémára van szükségünk, melyet elküldhetnek Corel, Illustrator, EPS, PDF formátumoban. Ettől való eltérés esetén az embléma átrajzolásakor 6000.-Ft + Áfa / óra grafikai költséget számítunk fel.

A klisé, szita, pecsét egyszeri költsége mi. 6000 Ft + Áfa, melynek a pontos ára mérettől függ. Minden esetben egyetetünk az árról.

Copyright © 2018 Zen Cart. Powered by Zen Cart